Adding value to your investment
You are here: Academy  / Allmänt
 

Utbildning

När du köper ett robotsystem från oss är det viktigt att din personal kan jobba med systemet på bästa sätt. Vid vårt moderna utbildningscenter i Kalmar blandas teori och praktik så att kunskaperna kommer till sin rätt när de tillämpas i den egna produktionen.

Investera i robotkunskap

MOTOMAN Robot Academy

En robotutbildning är en bra investering för framtiden som gör att du får ut mer av din robotcell. Vid vårt toppmoderna utbildningscenter, MOTOMAN Robot Academy, blandas teori och praktik så att eleverna sedan framgångsrikt kan tillämpa sina kunskaper i din produktion.

Här finns vi:
MOTOMAN Robot Academy
Bredbandet 1, våning 3
392 30 Kalmar
Hitta hit

Gemensamt för våra kurser
Kurserna består av ca. 30 % teori och 70 % praktik, kurslitteratur ingår. Alla deltagare har tillgång till en egen robot under de praktiska övningarna.

I kurspriset ingår lunch som serveras i lunchrestaurangen som finns på bottenvåningen i samma byggnad som utbildningslokalerna.

På Hotel Packhuset kan vi dessutom erbjuda förbokade rum med halvpension till specialpris. Hotellet ligger centralt vid kajen i Kalmar gästhamn och nära köpcentret Baronen. Därifrån tar det ca. 10-15 min att promenera till kurslokalerna på Varvsholmen. I priset ingår även en middagsbuffé som serveras mellan 18.00-21.00.